Nl En print deze pagina
Vergaderen

Vergaderen

De Rode Hoed heeft diverse verschillende zalen waar u samen met uw collega’s in alle rust kunt vergaderen. Natuurlijk behoort ook een workshop of een (product)presentatie tot de mogelijkheden. Kiest u voor een kort overleg in de ochtend, de hele dag of combineert u uw vergadering met een uitgebreide lunch of borrel?

Speciaal voor onze zakelijke relaties biedt de Rode Hoed tijdelijk een profijtelijk vergaderarrangement aan. In ons klassieke en historische pand kunt u de hele dag vergaderen voor € 300,- of een halve dag voor € 200,- in een kleinere ruimte. Dit kan zowel in de Groenzaal of in de Amsterdamzaal voor een formele vergadering als in de Zwanenzaal, de Vrijburgzaal of de Banningzaal voor een interactieve workshop.

 U ontvangt uw genodigden in één van de zalen van de Rode Hoed met koffie, thee, fris en iets lekkers. Tijdens de pauze worden de koude en warme dranken ververst en bijgevuld. De catering is een vereiste om een van onze zalen te kunnen huren. Zo kunt u naar wens een koffiearrangement, heerlijke lunch of lekkere hapjes erbij reserveren.

 Hele dag koffie en thee + lunch                    € 47,50 p.p.

Halve dag + lunch                                          € 37,50 p.p.

Halve dag zonder lunch                                 € 20,-    p.p.

 Dit arrangement worden aangevuld met een borrel en/of supplement voor de lunch:

Soepje, salade of stukje quiche                     € 3,50 per stuk

Eindeloze mogelijkheden
Neem voor meer informatie contact op met één van onze evenementenmakers.
020 – 638 56 06 | zaalverhuur@rodehoed.nl

_MG_5114.jpg Groenzaal_6.jpg Groenzaal_7.jpg _Afdrukkwaliteit_EMGO_2014-121.jpgBel me terug Stel een vraag