Nl En print deze pagina
Vergaderen

Vergaderen

De Rode Hoed heeft zeven verschillende zalen waar u samen met uw collega’s in alle rust kunt vergaderen. Natuurlijk behoort ook een workshop of een (product)presentatie tot de mogelijkheden. Kiest u voor een kort overleg in de ochtend of combineert u uw vergadering met een uitgebreide lunch of borrel?

U ontvangt uw genodigden in één van de zalen van de Rode Hoed met koffie, thee, fris en petit fours. Tijdens de pauze worden de koude en warme dranken ververst en bijgevuld. Een uitgebreide lunch wordt geserveerd: bijvoorbeeld een huisgemaakte pompoensoep, een salade met mozzarella en zongedroogde tomaatjes of een ciabatta met Indiaasgekruide kip met avocado. Compleet met verse sappen, zuivel, koffie en thee. 

Speciaal voor onze zakelijke relaties biedt de Rode Hoed tijdelijk een aantal profijtelijke vergaderarrangementen aan. Klik hier voor onze scherp geprijsde vergaderarrangementen.

Eindeloze mogelijkheden
Neem voor meer informatie contact op met één van onze evenementenmakers.
020 – 638 56 06 | zaalverhuur@rodehoed.nl

Zwanenzaal_2.jpg _MG_5114.jpg Groenzaal_6.jpg Groenzaal_7.jpg _Afdrukkwaliteit_EMGO_2014-121.jpgBel me terug Stel een vraag