Nl En print deze pagina
Congres

Congres

De Rode Hoed is in Amsterdam een ervaren congreslocatie midden op de grachtengordel. De Oosterhuiszaal biedt plaats aan 450 personen en is ook voor kleinere gezelschappen passend. De zeven subzalen, de foyer en het café bieden praktische uitwijklocaties voor bijvoorbeeld workshops.

Gezien de centrale ligging vlakbij het Amsterdam Centraal Station, is de Rode Hoed ook te voet goed bereikbaar. Ook bevinden er zich meerdere parkeergarages op loopafstand. De aanlegsteiger direct voor de deur aan de Keizersgracht biedt uitstekende mogelijkheden om een congres in de Rode Hoed te combineren met een boottocht door het historische hart van Amsterdam.

De audiovisuele faciliteiten in de Rode Hoed zijn van hoge kwaliteit. Onze technici hebben ruime ervaring met licht, geluid en beeld voor televisie, debat, concerten, feesten, congressen en lezingen. Daarbij is de akoestiek van de oude (voornamelijk) houten kerkzaal ideaal voor sprekers en muziek. Goede contacten met tolken, hotels en vervoerders maken de Rode Hoed een hoog aangeschreven congreslocatie voor gasten van buiten Nederland.

Wanneer u ondersteuning in het samenstellen van de inhoud van uw congres, debat, lezing, presentatie of concert wenst dan helpt de ervaren Rode Hoed-redactie u hier graag bij. Ook voor het vinden van passende sprekers, boeiende thema's en uiteenlopende vraagstukken bent u in de Rode Hoed aan het juiste adres. 

Eindeloze mogelijkheden
Neem voor meer informatie contact op met één van onze evenementenmakers.
020 – 638 56 06 | zaalverhuur@rodehoed.nl

Congres_Company_1.jpg _MG_0499_Christine_Heij.jpg _Afdrukkwaliteit_EMGO_2014-20.jpg 151.jpg 62.jpg DSC01377.JPGBel me terug Stel een vraag