Nl En print deze pagina
Huwelijk

Huwelijk

De Rode Hoed is een officiële trouwlocatie in hartje Amsterdam. U kunt op deze romantische plek elkaar het ja-woord geven (zowel ambtelijk als kerkelijk) en ook uw vrienden en familie ontvangen voor een receptie, een heerlijk diner en een spetterend feest.

rsz_rode_hoed_2_mei_2015_12

Al zesentwintig jaar wordt er in de Rode Hoed getrouwd, gefeest en gedineerd. Onze evenementenmakers denken graag mee over de invulling van uw huwelijk in de Rode Hoed. Bloemen aan het balkon, een champagnebuffet, verlichte dansvloer, band of dj? De Rode Hoed stelt zijn ervaring en uiteenlopende netwerk graag tot uw beschikking. Zowel voor de huwelijksceremonie, de receptie, het diner en feest of een combinatie hiervan is de Rode Hoed een speciale locatie.

rsz_©av_fotoreportages

Beeld: © AV Fotoreportages.

De Rode Hoed bestaat uit drie monumentale grachtenpanden en een voormalige schuilkerk, die is uitgerust met een fraai kerkorgel, een zuilengalerij over de begane grond en twee balkons. De voormalige remonstrantse schuilkerk stamt uit de 17e eeuw. Met 70 of 400 gasten, de zaal is sfeervol en mede door de houten gewelven is de akoestiek uitmuntend. Met de unieke ligging, bijzondere ambiance en prachtige historie is de Rode Hoed ideaal voor een onvergetelijk huwelijk in Amsterdam.

Eindeloze mogelijkheden
Neem voor meer informatie contact op met één van onze evenementenmakers.
020 – 638 56 06 | zaalverhuur@rodehoed.nl

rsz_rode_hoed_2_mei_2015_10.jpg rsz_rode_hoed_2_mei_2015_12.jpg rsz_av_fotoreportages.jpg rsz_av_fotoreportages_3.jpg thiemihigashi.com-20.jpg 1Rode_Hoed_Barabara_Kieboom_1.jpg rsz_oosterhuiszaal_sfeervol.jpg 2Oosterhuiszaal_dinner.jpg RH9.jpg RH22_blur.jpg 1Oosterhuiszaal_special.JPGBel me terug Stel een vraag