Nl En print deze pagina
Catering

Catering

De Rode Hoed heeft een eigen professionele catering afdeling waarmee wij voornamelijk biologische producten serveren van een hoog culinair niveau. Wij bedenken en verzorgen bijvoorbeeld lunches, high-teas, aangeklede borrels, buffetten en meergangendiners voor verschillende gelegenheden.

Na afloop van een vergadering, congres of debat wilt u samen met uw gasten onder het genot van een drankje en een hapje de dag nabespreken. In de stijlvolle bar met uitzicht op de Keizersgracht en aangesloten foyer serveren we in de namiddag een uitgebreid aanbod aan hapjes en dranken. Ook voor afstudeer-, netwerk- of nieuwjaarsborrels is de Rode Hoed uitermate geschikt.

 rsz_pompoen_239281975rsz_gegrilde_kip_239280970

Onze professionele keuken zorgt ervoor dat uw feest aan een juiste selectie van hapjes beschikt uit ons uitgebreide assortiment. Uiteraard kunnen onze koks ook een assortiment samenstellen naar uw persoonlijke wens of smaak. Japanse yakitori spiesjes, oesters, een bitterbal met mosterd en na een lange avond dansen een zakje Vlaamse friet.

Zelfs uitgebreid en smaakvol dineren kan in de Rode Hoed geheel naar uw wensen. Van een zogenaamd walking dinner met kleine gerechten, tot een mooi opgemaakt en compleet buffet. Ook een sit-down dinner is een mogelijkheid. Ons bedienend personeel serveert u de prachtige opgemaakte gerechten aan tafel uit. En een goed glas wijn kan natuurlijk niet ontbreken. De Rode Hoed heeft goede contacten met verschillende wijnhuizen in Nederland, dus een geschikte wijn vinden wij altijd.

catering rode hoed

Klik hier voor de Banquetingmap in .pdf.

Voor méér informatie kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van de afdeling Zaalverhuur & catering via 020-638 56 06 of info@rodehoed.nl.

fruittoetje_239225929.jpg 051.jpg ham_sla_voorgerecht_239143006.jpg lasagne_239227984.jpg 35.jpg bitterbal.jpg _Afdrukkwaliteit_EMGO_2014-195.jpg 113.jpg Corporate_catering_2_.jpg 1_MG_5172.jpgBel me terug Stel een vraag