Nl En print deze pagina

Di 25 april

 • Toegang
  € 10,-
 • (CJP/studenten/ Stadspas/65+)
  € 9,-
 • Aanvang
  20:15 uur
 • Café open
  19:15 uur
 • Zaal
  Oosterhuiszaal
Bestel kaarten
Terug naar overzicht

Daphne op Dinsdag

Dé talk-show zonder camera's en met alle tijd voor de gasten en een drankje tussen de bedrijven door. Elke derde dinsdag van de maand praat Daphne met een mix van bekende en onbekende Nederlanders over hun passies en bevliegingen. Met o.a. Sonja Barend, Alex Klaassen en Linde Schöne.

De eer kan niet groter. Nu aan de andere kant van de talkshowtafel even terug in de Rode Hoed: Sonja Barend. Over haar schitterende boek Je ziet mij nooit meer terug. Waarin ze het verhaal van haar leven optekent, dat bepaald werd door de zoektocht naar haar in Auschwitz vermoorde vader. En natuurlijk ook over hoe het was, toen aan die ene kant van de talkshowtafel.

Barend_Sonja-_Sacha_de_Boer-afgekocht

©Sasha de Boer

Steef de Jong en Alex Klaasen komen samen. Heel veel leuker gaat het niet worden. Zij spelen tot diep in mei in Bellevue de lunchvoorstelling De Modern Art Revue. Over moderne kunst.

Alex Klaasen

 

We praten over het steeds grondiger onderzoek naar de placebo met professor Andrea Evers (gezondheidspsycholoog). En over wat het met ons brein doet als we de bijsluiter van onze medicijnen (te) grondig bestuderen. Hoopvol en fascinerend.

1Andrea_Evers

 

In de rubriek De Idealist: de rector en haar docenten van School Makandra

Ze begonnen in 2013 met een school voor kinderen die bijgespijkerd willen worden, werden genomineerd voor Amsterdammertje van het jaar, waren op het jeugdjournaal en er werd al een korte documentaire over ze gemaakt. De rector heet Jaira en is dertien. Haar docenten Jeymira, Talita en Jayden zijn veertien en vijftien en het werkt als een tierelier.

Eigen school

 

Linde Schöne gaat voor ons optreden in twee muzikale intermezzo's.

 

 

Organisatie: Rode Hoed


Bel me terug Stel een vraag