Nl En print deze pagina

Di 17 jan 2017

  • Zaal
    Oosterhuiszaal
  • Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden
 
Terug naar overzicht

Daphne op Dinsdag

Na meer dan 20 jaar is er eindelijk weer een talkshow in de Rode Hoed: Daphne Bunskoek ontvangt maandelijks gasten uit de actualiteit, kunst en cultuur. In rubrieken als Het Debuut, De Idealist en De Spreekbeurt schuiven de interessantste mensen aan, of ze nou bekend zijn of niet.

Dit alles met livemuziek en een gratis drankje.

Met oa:

paul haenen

Paul Haenen die 2017 voor ons op de rails zal zetten en ons zal helpen zo evenwichtig mogelijk aan het jaar te beginnen, opdat wij dat verkregen evenwicht vast kunnen houden in deze roerige tijden. 

Cornelisse

Paulien Cornelisse trapt onze rubriek Het Debuut af als debuterend uitgever van haar eigen boek 'De verwarde Cavia'. Waarom verliet ze het gangbare uitgeverscircuit en begon ze voor zichzelf? Was het een succes?

collage huff durlacher

Wilde je altijd al weten wat grote schrijvers als Adriaan van Dis of Connie Palmen schreven toen ze nog ploeterende, ongepubliceerde twintigers waren? In Gekrenkt en hongerig, de twintigste editie van Das Mag staat het, net als de vroege schrijfsels van Jessica Durlacher en Philip Huff. Zij vertellen hoe het was, toen niemand nog wist van hun bestaan.

fotograaf Liselore Chevalier

Live muziek door Ricky Koole.

Korting: trouwe bezoekers van Café de Nieuwe Liefde, het programma dat Daphne Bunskoek tot vrijdag 16 december in De Nieuwe Liefde presenteerde, krijgen korting en betalen slechts €7.50 voor deze openingseditie van Daphne op Dinsdag. Graag een voormalig kaartje van Café de Nieuwe Liefde meenemen om gebruik te maken van deze aanbieding!

En hou deze site in de gaten voor meer nieuws!

Beeld: Liselore Chevalier, Jeroen Horsthuis

Organisatie: Rode Hoed


Bel me terug Stel een vraag