Nl En print deze pagina

Ma 16 okt 2017

  • Zaal
    Vrijburgzaal
  • Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden
 
Terug naar overzicht

Bloeiklas voor de Millennial

Wie ben je?

Een elementaire vraag: wie ben je? Niet je naam, studie, werk of woonplaats maar een oprechte blik in de spiegel. Wat drijft jou? Waarmee voed jij je? Ben je een echte millennial, met keuzestress en prestatiedruk? Of blijf je kalm in een omgeving vol burn-outs, dips en depressies? Samen onderzoeken we de ideaalbeelden van onze samenleving en verdiepen ons in onze persoonlijke identiteit en waarden.

Word je moe of gemotiveerd van het constant vergelijken? Volgens de Duits-Koreaanse filosoof Byung Chul-Han leven we in een ‘vermoeide samenleving’. De eindeloze mogelijkheden zorgen voor een veel dwingender levensideaal: de BV Ik. Je moet worden wie je bent en daar horen goede keuzes bij. Hoe blijf je jezelf in een veeleisende omgeving? Het is hoog tijd voor een gezonde dosis zelfkennis.

Door wie of wat laat jij je leiden? Tijdens deze bloeiklas onderzoeken we wie je bent en wat er bij jou past. Wat geeft je energie? Hoe maak je goede keuzes voor de toekomst? Wat heb je nodig om te gaan bloeien? 

Dit de tweede avond  in de serie Bloeiklas van De Kwekerij. Een persoonlijke en ontregelende broedplaats voor twintigers. Deze avond gaat over keuzes, reflectie en gezonde persoonlijke groei. De bloeiklas is interactief en wordt verzorgd door kwekers Anique, Teun-Pieter, Malu en Guy. We delen persoonlijke ervaringen, bieden creatieve oefeningen en putten uit filosofische, sociologische, psychologische en religieuze bronnen.

De Rode Hoed gaat overstappen op een ander systeem voor de verkoop van toegangskaartjes. Tot aan 1 januari is het nog mogelijk om kaartjes bij de Primera winkels te kopen. Daarna zijn kaartjes alleen nog beschikbaar via onze website en bij de receptie, die dagelijks geopend is van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Organisatie: De Kwekerij i.s.m. Rode Hoed


Bel me terug Stel een vraag