Nl En print deze pagina

Ma 22 mei 2017

  • Zaal
    Vrijburgzaal
  • Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden
 
Terug naar overzicht

Date jezelf: wie ben jij?

Bloeiklas van de Kwekerij

TAGS: Workshop

Liefde gaat niet over rozen, dus gun jezelf een stevige blik in de spiegel. Hoe blijf je open na afwijzing? Waarom val je steeds weer in dezelfde valkuil? Is het slim om hard to get te spelen? We reflecteren op prikkelende perspectieven op de liefde en gaan aan de slag met je kernwaarden. In deze bloeiklas voor singles verdiepen we ons in zinvol daten en leer je wat liefde voor jou betekent.

 Hoe kan je jezelf openstellen zonder té kwetsbaar te zijn? In de datingjungle is dit een moeilijk dilemma. Laat je afwijzen, adviseert de Amerikaanse psycholoog Henry Cloud. Tijdens deze bloeiklas oefenen we met negatieve feedback en jezelf zijn. Er is aandacht voor je persoonlijke kernwaarden en de innerlijke kant van liefde. Wat zoek je eigenlijk in een toekomstige partner? Als de ander echt dichtbij mag komen, waar verlang je dan naar? Een avond over identiteit en spiritualiteit.

Wat bloeit jou? Op deze avond duik je onder leiding van ervaringsdeskundigen (kwekers) in de wondere wereld van de liefde. Laat je verrassen door de persoonlijke, laagdrempelige sfeer van een Kwekerij-bloeiklas. We werken met kleine groepen van ongeveer 20 personen. Deel je ervaringen, laat je inspireren en leer prioriteiten te stellen in de liefde. Want als je eerlijk in de spiegel kijkt: wat ben jij voor datingmateriaal?

Vanaf 19:15 uur ben je welkom in de Vrijburgzaal voor een kop koffie, thee en wat lekkers!

Organisatie: De Kwekerij i.s.m. Rode Hoed


Bel me terug Stel een vraag