Nl En print deze pagina

Ma 29 mei

 • Toegang
  € 10,-
 • (studenten)
  € 7,50
 • Aanvang
  19:30 uur
 • Café open
  19:00 uur
 • Zaal
  Vrijburgzaal
Bestel kaarten
Terug naar overzicht

Over Relaties

Bloeiklas van de Kwekerij

TAGS: Workshop

Hoe uit jij de liefde? Welke liefdestaal spreekt je partner? Een relatie blijft een groeiproces, of je nu kort of langer bij elkaar bent. Tijdens deze bloeiklas verkennen en verdiepen we de liefdesrelatie. Ook doe je allerlei tips and tricks op over liefde in de praktijk. Wat is er nodig voor een bloeiend liefdesleven?

Er is geen wij zonder ik. Het is daarom belangrijk om te blijven praten over elkaars verschillen en verwachtingen. Hoe verplaats je je in de ander? Hoe blijf je jezelf als je zo dicht op een ander staat? Tijdens deze avond voor stellen komen er allerlei thema's voorbij die er toe doen: communicatie, begrip, acceptatie en verbondenheid. Na deze bloeiklas heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Volgens de antropoloog Gary Chapman heeft elk mens een eerste liefdestaal, een manier waarop je de liefde het best verstaat. Wat kan jij nog meer ontdekken over je partner?

Hoe bloei je samen? Op deze avond hopen ervaringsdeskundigen (kwekers) je te prikkelen om wat vaker stil te staan bij jezelf, de ander en de relatie. Er zijn oefeningen die je inzicht vergroten en we reiken je concrete tools aan. We werken met kleine groepen van ongeveer 20 personen. Laat je verrassen door de persoonlijke, laagdrempelige en inspirerende sfeer van een Kwekerij-bloeiklas. 

Vanaf 19:15 uur ben je welkom in de Vrijburgzaal voor een kop koffie, thee en wat lekkers!

Organisatie: De Kwekerij i.s.m. Rode Hoed


Bel me terug Stel een vraag