Nl En print deze pagina

Wo 7 jun 2017

  • Zaal
    Vrijburgzaal
  • Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden
 
Terug naar overzicht

Bloeiklas voor Singles

Bloeiklas van de Kwekerij

TAGS: Workshop

Alles is liefde, maar hoe kom je aan die ideale match? We duiken in de oneindige wereld van singles, speeddaten met eisenlijstjes en geven je een andere kijk op daten. Deze bloeiklas geeft inzicht in je eigen verlangens, valkuilen in de liefde en aangeleerd datinggedrag. Wat zijn je valkuilen? Op welke plekken kom je eigenlijk en hoe bepaal je wie je zoekt?

Het klinkt als een open deur, maar elke goede relatie begint met een eerste ontmoeting. Tijdens deze bloeiklas focussen we ons op die eerste ontmoeting. Welke invloed heb je hierop? Volgens de Amerikaanse psycholoog Henry Cloud moet je niet daten voor een relatie, maar omdat het leuk is. Waar gaat het bij jou mis? Beland je vaak in de friendzone of blijkt het steeds niet jouw type? We brengen je sociale omgeving in kaart en reflecteren op je gedrag. Want is het tijd om jezelf met een peper in de reet op pad te sturen of om de teugels te laten vieren?

Wat bloeit jou? Op deze avond duik je onder leiding van ervaringsdeskundigen (kwekers) in de wondere wereld van de liefde. Laat je verrassen door de persoonlijke, laagdrempelige sfeer van een Kwekerij-bloeiklas. We werken met kleine groepen van ongeveer 20 personen. Deel je ervaringen, laat je inspireren en daag jezelf uit op het gebied van de liefde. Welke vraag hoop jij stiekem van je date te krijgen?

Vanaf 19:15 uur ben je welkom in de Vrijburgzaal voor een kop koffie, thee en wat lekkers!

Organisatie: De Kwekerij i.s.m. Rode Hoed


Bel me terug Stel een vraag