Nl En print deze pagina

Zo 21 mei

 • Toegang
  Gratis
 • Aanvang
  11:00 uur
 • Café open
  10:30 uur
 • Zaal
  Oosterhuiszaal
Terug naar overzicht

Ekklesia Amsterdam

& Ekklesia Fair

De Ekklesia Amsterdam komt iedere zondag samen om 11 uur in de Rode Hoed. Iedereen is welkom. Thema deze week is 'Navolging'. De toespraak wordt verzorgd door Janneke Stegeman. Er is een crèche en een kinderkring.

De Ekklesia Amsterdam is een onafhankelijke gemeente met een eigentijdse en tegelijkertijd in de bijbel gewortelde geloofstaal, ontwikkeld door met name dichter Huub Oosterhuis. De Ekklesia wil ruimte bieden aan mensen die hopen op een menswaardige samenleving en dat op grote en op kleine schaal proberen te verwezenlijken.

Toespraken worden verzorgd door leden van het liturgisch team en gastsprekers. Iedere dienst zingt het Ekklesia-koor, onder leiding van dirigent Tom Löwenthal, begeleid door pianist Henri Heuvelmans en wisselende gastmuzikanten.

Er is een crèche en een kinderkring.

Na de 11.00 uur bijeenkomst houden we onze eerste Ekklesia Fair. U kunt tussen 13.00 en 16.00 uur bieden op fraaie talenten en mooie diensten. Altijd al uw Franse conversatie willen bijspijkeren? Een leuk tochtje door de Amsterdamse grachten willen maken in een sloep? Zin om te bieden op een fraai kunstwerk? Dat kan allemaal en neem je familie en vrienden mee. Het belooft een leuke en afwisselende middag te worden. De opbrengst is voor het voortbestaan van de Ekklesia Amsterdam en wie weet wordt de middag zo'n succes dat er misschien geld overblijft om met extra PR-middelen nieuwe doelgroepen te bereiken. Heb je zelf nog talenten of diensten in huis en wil je die mee laten veilen, meld je dan bij Tineke Teunen.

ekklesiafair.002

Organisatie: Ekklesia Amsterdam


Bel me terug Stel een vraag