Nl En print deze pagina

Ma 12 jun 2017

  • Zaal
    Vrijburgzaal
  • Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden
 
Terug naar overzicht

Even goede vrienden?

Bloeiklas van de Kwekerij

TAGS: Workshop

Goede relaties zijn goed voor je gezondheid, geluk en brein. Maar een duurzame vriendschap is makkelijker gezegd dan gedaan. Wat betekent vriendschap voor jou? Door Facebook en LinkedIn breid je je vriendenkring uit met één muisklik. Maar wat is een échte vriend of vriendin eigenlijk? In deze bloeiklas dagen we je uit met praktische oefeningen, persoonlijke reflectie en prikkelende ideeën.

Het hebben van vrienden lijkt zo vanzelfsprekend, maar tegelijkertijd denken we er te weinig over na. De Kwekerij neemt je mee in de wondere wereld van waardevolle sociale relaties. Het wordt een interactieve avond waarin we klassieke en moderne ideeën over vriendschap bespreken. Van Aristoteles tot de invloed van digitalisering en social media. Ook kijken we naar onszelf. Waar kunnen vrienden jou voor bellen? Hoe haal jij meer uit jezelf en jouw vriendschap(pen)? Tijdens deze avond maak je de balans op. Wie zit er in jouw ´warme kas´ en wie eigenlijk niet?

Duurzame vriendschap vraagt om investering en goede voeding. Eerlijk zijn en conflicten horen ook bij echte vriendschap. Je gaat naar huis met praktische tips om ervoor te zorgen dat jouw vriendschappen ook tegen een stootje kunnen. Dus nodig je best buddies uit en ontdek dat een bloeiklas met je vrienden net zo leuk kan zijn als een biertje in de kroeg.

Vanaf 19:15 uur ben je welkom in de Vrijburgzaal voor een kop koffie, thee en wat lekkers!

Organisatie: De Kwekerij i.s.m. Rode Hoed


Bel me terug Stel een vraag