Nl En print deze pagina

Wo 19 oktober

 • Toegang
  €10,- (vroegboek tarief)
 • Aanvang
  20:00 uur
 • Café open
  19:00 uur
 • Zaal
  Oosterhuiszaal
Bestel kaarten
Terug naar overzicht

American Dreamers Part 3: het eindspel

De verkiezingsrace tussen Hillary Clinton en Donald Trump verveelt geen moment. En dan staan de kandidaten ook nog eens drie keer oog-in-oog met elkaar tijdens de veelbekeken televisiedebatten. Vanavond praten we over de ‘grootste show op aarde’ tijdens de derde - en laatste - American Dreamers-avond.

Amerikanist Koen Petersen gaat in op de invloed van de debatten. Wie viel door de mand? Wie deed het beter dan verwacht? En natuurlijk: wat betekent het voor de verkiezingsdag?

Daarnaast interviewt host Martijn de Greve de Amerikaanse diplomaat Shawn Crowley, chargé d’affaires van de Amerikaanse ambassade in Den Haag. Crowley, eerder gestationeerd in Kosovo, Libië en Tel Aviv, zal ingaan op het Amerikaanse buitenlandbeleid in het geval van president Clinton of Trump.

Kim Kötter, onderneemster en (mede-)eigenaar Miss Nederland & Miss Universe Duitsland, werkte jarenlang samen met Trump bij de Miss Universe verkiezing en toen hij haar vroeg vast voor hem te werken, wees ze hem af. Kim deelt met ons haar ervaringen.

De avond wordt afgesloten door komiek Greg Shapiro, voorman van Boom Chicago.


Facebookbanner_AMdreamers_eventpagina

Organisatie: Elsevier


Bel me terug Stel een vraag