Nl En print deze pagina
Bloeiklas voor Twintigers - over bewust groeien

Bloeiklas voor Twintigers - over bewust groeien

Als twintiger sta je in de bloei van je leven. Maar soms zie je door alle ‘kansbomen’ het bos niet meer. In deze bloeiklassen behandelen we thema's die twintigers bezighouden. Keuzestress, carrière maken, de drang je te onderscheiden, het waarmaken van dromen en de onzekerheden die daarbij komen kijken.

We willen allemaal een boeiend leven en daar horen de juiste keuzes bij. Maar hoe doe je dat? Wat biedt jou een vruchtbare voedingsbodem? Met ervaringsdeskundigen, praktische oefeningen, oude wijsheden, nieuwe inzichten, persoonlijke reflectie en prikkelende ideeën gaan we met elkaar in gesprek. In vier avonden reflecteren we op onze cultuur en je eigen leven, leer je meer over jezelf en behandelen we praktische tips. We maken o.a. gebruik van materiaal van Charles Taylor, Zygmunt Bauman, Alain de Botton en Byung-Chul Han. Deel je ervaringen met andere twintigers en ga bloeien!

De bloeiklas is interactief en wordt verzorgd door de kwekers Anique, Malu, Guy en Maarten. Guy Wijnen (25): ‘Hoe ontdek je wat je wilt? Het begint met het hebben van een verlangen. Iets van binnen zegt wat je verlangen is, als je de drukte van het denken weet uit te zetten. Door je energie in datgene te investeren, vind je een plek die bij je past. Het is in mijn leven cruciaal geweest om rust te nemen midden in de drukte en stil te staan bij wat ik belangrijk vind.'

Klik hier voor kaarten 

 

thumbnail_Twintigers_2016_Programma_uitgesneden


Meer informatie over de Bloeiklas voor Twintigers:

- Missie en verdere programmering van De Kwekerij.
- Maak kennis met het team: kwekers Anique, Malu, Maarten en Guy.
- Bekijk het filmpje van Sarah Damogola over alles wat we wilden.


Bel me terug Stel een vraag