Nl En print deze pagina
Bloeiklas over het Leven - een persoonlijke en ontregelende broedplaats

Bloeiklas over het Leven - een persoonlijke en ontregelende broedplaats

Veel van de belangrijke keuzes die we maken komen voort uit zaken die we onbewust geloven. De hoogste tijd om dit eens te onderzoeken. Wat is voor jou belangrijk in het leven? Door welke ideeën of mensen word jij uitgedaagd? We delen persoonlijke ervaringen, bieden creatieve oefeningen, putten uit religieuze en filosofische bronnen en testen onze aannames. Speel jij nog op safe?

De Bloeiklassen over het Leven bestaan uit vier avonden die ingaan op de grotere onderwerpen des levens. Een beetje zingeving, filosofie, spiritualiteit en vooral veel creativiteit. Vragen waar niet altijd een pasklaar antwoord op te geven is, maar die je in een snel veranderende wereld wel kunnen bezighouden. Wat moet je ermee? Kom langs en gooi het in de groep!

De bloeiklas is interactief en wordt verzorgd door de kwekers Guido, Maarten, Michiel en Roos. Kweker Guido van Voornveld (35), in het dagelijks leven werkzaam als talentontwikkelaar: 'Het is een experiment waarbij we niet alleen reflecteren, maar ook willen ontregelen. Het is een soort laboratorium. In een laboratorium worden testen gedaan, aannames uitgedaagd en geëxperimenteerd met nieuwe ideeën. In mijn werk kom ik veel jonge mensen tegen die graag dieper willen graven. Ik geloof dat deze stad behoefte heeft aan plekken waar jonge mensen betekenisvolle vragen kunnen stellen en persoonlijke verhalen kunnen delen.’

Klik hier voor kaarten.

thumbnail_Leven_2016_Programma

Aanvullende informatie bloeiklassen over het Leven:
- Missie en verdere programmering van De Kwekerij.
- Lees de ervaringen van Mara ‘Vergeven in de praktijk’.Bel me terug Stel een vraag