Nl En print deze pagina
Bloeiklas voor Singles - over liefde, spiritualiteit en daten

Bloeiklas voor Singles - over liefde, spiritualiteit en daten

Unieke bloeiklassen voor twintigers over alle ins and outs van zinvol daten. We dagen je uit met praktische oefeningen, persoonlijke reflectie en prikkelende ideeën over je datingleven. Hierbij maken we o.a. gebruik van materiaal van de psychologen Aukelien van Abbema en Henry Cloud. Deel je ervaringen, leer nieuwe twintigers kennen en krijg inspiratie om te bloeien! 

Het doel van deze bloeiklas is om jezelf als single te ontdekken, valkuilen in de liefde te herkennen en de juiste tools mee te krijgen. We geven je een diepgaand inzicht in je eigen gedachten, gevoelens en datinggedrag en laten je groeien door het te doen.

De bloeiklas is interactief en wordt verzorgd door de kwekers Maarten, Joëlla en Patrick. Kweker Maarten Vogelaar (29): ‘Voor twintigers lijkt het niet moeilijk om de liefde te vinden. Hoppend tussen feestjes, college en stage doe je gemakkelijk nieuwe contacten op. Zelf vond ik het stiekem niet stoer om serieus werk van de liefde te maken. Misschien is het voor jou onzekerheid of verwachtingen die je door de tijd hebt opgebouwd. Deze bloeiklassen helpen je om anders tegen daten, liefde en single-zijn aan te kijken. Laat je verrassen!'

klik hier voor kaarten.

 

thumbnail_Singles_2016_Programma_uitgesneden

 

Meer informatie over de Bloeiklas voor Singles:
- Missie en verdere programmering van De Kwekerij.
- Maak kennis met het team: kwekers Patrick, Joëlla en Maarten.
- Het Parool was er eerder bij en schreef ‘De liefde bedrijven’.


Bel me terug Stel een vraag