Nl En print deze pagina
Bloeiklas voor Twintigers

Bloeiklas voor Twintigers

Guy Wijnen

Guy Wijnen (26) ziet de vele kansen en mogelijkheden van het leven. Evenals de uitdagingen die daarbij komen kijken. Als arbeid- en organisatiesocioloog interesseert hij zich in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de manieren waarop mensen hun werk vormgeven. Sinds 2012 is Guy actief in het geven van training in persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsvaardigheden en arbeidsmarktoriëntatie. De Kwekerij is voor hem een plek waar inzicht en inspiratie, de persoonlijke groei van twintigers kracht bij zetten. Open blijven staan voor nieuwe inzichten, balans houden, en zijn energie inzetten voor datgene wat zijn hart sneller laat kloppen, maken Guy een gelukkig mens. De verbinding maken tussen het persoonlijke en het professionele doet hij o.a. in de bloeiklassen voor twintigers en young professionals.

 

anique kwekerij

Anique van Eijk (26). Ze heeft niet voor niets arbeid- en gezondheidpsychologie gestudeerd. De Wondere Wereld van Werk heeft altijd haar interesse gehad. 'Als je 40 uur van je week uitvoert op een bepaalde plek met verschillende mensen, dan moet dit enigszing te doen zijn!' Tegenwoordig is je werk een verlengstuk van je identiteit. Werk je om te leven en leef je om te werken? Anique heeft heel veel zin om het met jou daar over te hebben in de Masterclass voor Arbeiders!

 

Maarten Vogelaar

Projectleider Maarten Vogelaar (29) is studentenpastor. “Elke student verlangt naar kennis, liefde of waardering. Maar veel studenten kunnen hun verlangen niet verwoorden of zelfs sturen. 'Ik heb heel veel ambitie, maar ik weet niet zo goed waar het op te richten', zo zei een student. Dit raakt mij. Ik verlang ernaar om studenten tot bloei te brengen. Hun (onbewuste) worsteling is voor mij als oud-student politicologie en filosofie herkenbaar. Daarom geef ik praktische cursussen en nodig ik studenten uit om iets van het christelijk geloof te ontdekken. Daarvoor zoek ik nadrukkelijk nieuwe wegen door aandacht te vragen voor kennis van jezelf, karaktervorming, levenswijsheid en zingeving. Een christelijke luis in de pels van de status quo. 

 

malu kwekerij 

Malu Hilverink (27). Een sprankelende dame met een brede interesse. Los van haar master business administration, werkervaring bij grote bedrijven en vele nevenactiviteiten, ziet ze persoonlijke ontwikkeling als belangrijkste kracht. 'Mijn persoonlijke ervaring hebben mij pas echt bewust gemaakt van wie ik ben en waar ik voor sta.' Zelfkennis, de confrontatie met jezelf aan durven gaan en jezelf kwetsbaar opstellen zijn volgens Malu sleutels tot geluk, zowel binnen je werk als privé. Op het moment dat je namelijk weet wie je bent, wat je waarden zijn en je deze waarden ook nastreeft, sta je in je kracht. 
Bel me terug Stel een vraag