Nl En print deze pagina
Bloeiklas voor Singles

Bloeiklas voor Singles

Maarten Vogelaar

Projectleider Maarten Vogelaar (29) is studentenpastor. “Elke student verlangt naar kennis, liefde of waardering. Maar veel studenten kunnen hun verlangen niet verwoorden of zelfs sturen. 'Ik heb heel veel ambitie, maar ik weet niet zo goed waar het op te richten', zo zei een student. Dit raakt mij. Ik verlang ernaar om studenten tot bloei te brengen. Hun (onbewuste) worsteling is voor mij als oud-student politicologie en filosofie herkenbaar. Daarom geef ik praktische cursussen en nodig ik studenten uit om iets van het christelijk geloof te ontdekken. Daarvoor zoek ik nadrukkelijk nieuwe wegen door aandacht te vragen voor kennis van jezelf, karaktervorming, levenswijsheid en zingeving. Een christelijke luis in de pels van de status quo. 

 

Joella van der Boom

Joella van der Boom (31). Een eerste indruk maak je maar één keer. Als First Impression Coach en Personal Stylist houd ik me bezig met het maken van een goede eerste indruk. Dit kan voor een salesgesprek zijn, een sollicitatiegesprek óf een eerste date. Naast persoonlijke coaching geef ik graag presentaties & workshops over image, interpersoonlijke communicatie en body language. Single zijn begrijp ik van dichtbij, met vallen en opstaan probeer ik zelf ook mijn weg te vinden in een patat-cultuur, de peter-pan-generatie en de tinderdates. Deze rare, ongemakkelijke en soms hilarische ervaringen deel ik graag tijdens de masterclass met het doel wat meer te gaan begrijpen van de bizarre en spannende wereld die daten heet. 

 

Patrick Goede

Patrick Goede (25). Ik ben vorig jaar afgestudeerd en nu werkzaam als barista, receptionist en freelance journalist. Verder ben ik vooral een dromer die zoveel mogelijk probeert om een realiteit over te houden die lekker werkbaar is. Zo kan ik mezelf ook heerlijk verliezen in mijn verlangens naar een vriendin maar helpt de dynamische praktijk van het daten me tegelijkertijd om met beide benen op de grond te staan. Die praktijkervaring vol hobbels, kuilen en overwinningen deel ik graag op de Masterclass voor Singles. Dat je de afwijzing en spanning die bij daten komt kijken net zo waardevol zult ervaren als de bevestiging en het plezier dat het oplevert. Dat je het gewoon gaat proberen. No matter what!
Bel me terug Stel een vraag