Nl En print deze pagina
Daphne op Dinsdag

Daphne op Dinsdag

Na meer dan 20 jaar is er eindelijk weer een talkshow in de Rode Hoed: Daphne Bunskoek ontvangt maandelijks gasten uit de actualiteit, kunst en cultuur. In rubrieken als Het Debuut, De Idealist en De Spreekbeurt schuiven de interessantste mensen aan, of ze nou bekend zijn of niet. Dit alles met livemuziek en een gratis drankje.

Programma

Dinsdag 17 januari 2017: openingseditie

Met oa: Paul Haenen die voor ons 2017 op de rails zet met zijn terugkeer in de Rode Hoed sinds Sonja's Goed nieuws show, waarin hij elke week belde als zijn bekende typetje Margreet Dolman. 

Paulien Cornelisse trapt onze rubriek Het Debuut af als debuterend uitgever van haar eigen boek 'De verwarde Cavia'. Waarom verliet ze het gangbare uitgeverscircuit en begon ze voor zichzelf? Was het een succes?

Wilde je altijd al weten wat grote schrijvers als Adriaan van Dis of Connie Palmen schreven toen ze nog ploeterende, ongepubliceerde twintigers waren? In Gekrenkt en hongerig, de twintigste editie van Das Mag staat het, net als de vroege schrijfsels van Jessica Durlacher en Philip Huff. Zij vertellen hoe het was, toen niemand nog wist van hun bestaan.

Live muziek door Ricky Koole en Cok van Vuuren.

Dinsdag 14 februari

Dinsdag 28 maart

Dinsdag 25 april

Dinsdag 23 mei
Bel me terug Stel een vraag