Nl En print deze pagina
#BAM en Twintig over twintig

#BAM en Twintig over twintig

In één week bedenkt, schrijft en regisseert toneelgroep #BAM scènes over een actueel onderwerp. Daarnaast gaat het panel van twintigers over het onderwerp samen met het publiek in discussie.   

Op een #BAM en Twintig over twintig avond komt zowel het panel als het publiek aan het woord en worden zij getriggerd door de scènes van toneelgroep #BAM. #BAM en Twintig over twintig wordt gemodereerd door Ludo Keizer.

Aankomende afleveringen 

Woensdag 1 juni 2016 - We worden bedonderd!!1!
Het vertrouwen in de media is bijna net zo laag als in politici, maar ondertussen zijn we als democratische burgers volkomen afhankelijk van diezelfde media voor onze informatievoorziening. Wat moeten we in die brij, welke bronnen vertrouwen we, en waarom? Wordt de wereld vanuit Bilderberg bestuurd door Monsanto, of zijn dat complotten van gekkies die hun eigen machteloosheid proberen te verbloemen? Pretenderen ‘ze’ de ene agenda om de andere door te drijven? Struin je zelf het net af op zoek naar nuance en tegengeluid of klik je verder wegens 'tl;dr en ik wil nu een kattenfilmpje’? Hoe grijp jij de macht over je eigen waarheid?

Open je ogen of laat je in slaap sussen, kijk en discussieer mee bij ‪#‎BAM, op 1 juni in de Rode Hoed.
Toegang is gratis, aanmelden verplicht via twintigovertwintig@rodehoed.nl


#BAM_Danny_Schwarz

Voorbije afleveringen

12 april 2016 - Tot hier en niet verder?

3 juni 2015 - Hoe radicaal ben jij?

9 maart 2015 - Ons soort mensen!

19 november 2014 - Leve de participatiesamenleving?!


IMG_3613

Mee debatteren? Geef je dan op als panellid!

Laat je graag je mening horen? Ben je in de twintig? Geef je dan nu op als panellid voor #BAM en Twintig over twintig via
twintigovertwintig@rodehoed.nl
Bel me terug Stel een vraag