Nl En print deze pagina
TV Opnames

TV Opnames

Hier in onze schuilkerk ging op 6 oktober 1990 de eerste uitzending van Sonja op Zaterdag de lucht in en werd op 25 januari 2005 de laatste aflevering van Het Lagerhuis opgenomen. Momenteel vinden hier wekelijks de opnames plaats voor het TV programma 'De Nieuwe Wereld' van de IKON.

Sonja Barend (Amsterdam, 29 februari 1940) is een Nederlands televisiepresentatrice, die ook wel de Koningin van de Talkshow wordt genoemd. Meer dan veertig jaar was ze op televisie te zien. Eind 2006 hield ze op met het maken van televisie. Jaarlijks wordt de Sonja Barend Award uitgereikt, een prijs voor het beste tv-interview van het afgelopen jaar. Onderaan de tekst kunt u een aantal spraakmakende afleveringen van Sonja op Zaterdag bekijken.

Twee keer werd het programma College Tour opgenomen in de Rode Hoed. In september 2014 was de Zuid-Afrikaanse kunstenares Marlene Dumas (Kaapstad 1953) te gast. In maart 2015 was minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Lodewijk Asscher (Amsterdam, 1974) te gast.

Hier kunt u de aflevering terugkijken van Marlene Dumas en hier van Lodewijk Asscher.

De VPRO gaf in juni 2015 een publiekscollege in de Rode Hoed met Harvard filosoof Michael Sandel naar aanleiding van de TV-serie De Volmaakte Mens.

Hier kunt u de aflevering terugkijken.

Momenteel vinden hier wekelijks de opnames plaats voor het TV programma De Nieuwe Wereld van de IKON. Elke zondag ontvangen Colet van der Ven en Johan Fretz zinzoekers, praktisch idealisten en bevolgen denkers. Elke zondag, 11.30 uur bij de IKON op NPO2.

Hier kunt u alle afleveringen terugzien.


Bel me terug Stel een vraag