Nl En print deze pagina
Cadeaulijst

Cadeaulijst

U kunt hieronder een bijdrage leveren aan een cadeau naar keuze.

Wat krijgt u van ons?

  • Het jubileumboek 25 jaar Rode Hoed (bij een bijdrage vanaf €250,-)
  • Een ets van de Rode Hoed (bij een bijdrage vanaf €100,-)
  • Vermelding op het scherm bij een Rode Hoed programma (bij een bijdrage vanaf €25,-)
  • Vermelding op de website www.rodehoed.nl/25


Kleding cateringpersoneel
vijfenzeventig stuks

Wij krijgen regelmatig complimenten over de gastvrijheid en flexibiliteit van ons personeel. Sfeer is belangrijk binnen het team en het komt regelmatig voor dat mensen 7 jaar of langer bij ons werken. De kleding van het cateringpersoneel gaat ook al een tijdje mee en is dringend aan vervanging toe.


Kroonluchter
Groenzaal

De Groenzaal is vernoemd naar voormalig directeur Anneke Groen. De zaal bestaande uit twee ruimtes is ideaal voor (directie-) vergaderingen, brainstormsessies, workshops en borrels. Eén kroonluchter is geschonken en hangt inmiddels. Deze tweede stijlvolle kroonluchter maakt de zaal compleet.


Digitale mengtafel

Onmisbaar. Vraag dat maar aan de mannen van de techniek. Ons publiek merkt gelukkig niets van de oude mengtafel waar onze technici wonderen mee verrichten. Hoewel prijzenswaardig en sympathiek willen wij ook in de toekomst op hoog niveau onze programma's van techniek voorzien. 


Koffiekannen
vijftig stuks

Koffie blijft lang warm in deze isoleerkan met grote capaciteit.


Handmicrofoon
Twee stuks

Vragen uit de zaal, een stelling die besproken wordt tijdens een debatavond of een speech tijdens een huwelijksreceptie, zonder handmicrofoon wordt dat allemaal erg lastig. Door de jaren heen zijn dan ook heel wat handmicrofoons versleten. Wij zetten daarom twee nieuwe handmicrofoons op ons lijstje.


Ipad Air 2 (16 GB)
Vier stuks

De Rode Hoed financieert zijn programmering onder andere uit de opbrengsten van zaalverhuur en catering. De tablets van Apple ondersteunen onze evenementenmakers op allerlei niveaus in hun werk. Daarbij zijn deze uiterst vernuftige computers ook zeer bruikbaar als technische ondersteuning bij onze programmering. 


Poleerdoeken
vijfentwintig stuks

Onmisbaar in elke keuken, zo ook in de Rode Hoed!


Software - Adobe Creative Cloud
Jaarabonnement

Welke organisatie kan nog zonder een creatief en professioneel softwarepakket? Adobe Creative Cloud geeft toegang tot softwareprogramma's als Photoshop, InDesign en Dreamweaver CC. Inhoud gaat dan wel voor vorm, maar de vorm draagt de inhoud.


Lichtspots
Acht stuks

Zonder licht geen voorstelling. Onze huidige spots zijn nodig aan vervanging toe om de Oosterhuiszaal prachtig uit te lichten.


Licht - Moving Heads
Twee stuks

Met deze 'bewegende hoofden' is het mogelijk om met verschillende lichteffecten nog meer sfeer en beleving te creëren tijdens onze programma's of bedrijfsfeesten.  


Porseleinkast
Amsterdamzaal

De prachtige Amsterdamzaal, met uitzicht op de Keizersgracht, heeft een intieme sfeer en is ideaal voor kleinere vergaderingen of  borrels. De porseleinkast die wij op het oog hebben completeert de zaal.


Staande lamp
Acht stuks

De Rode Hoed bestaat uit drie grachtenpanden met de Oosterhuiszaal als indrukwekkend middelpunt. Samen met zes kleinere zalen beschikken wij over een ruim en gevarieerd aanbod als debat en evenementenlocatie in Amsterdam. Met in totaal acht nieuwe staande lampen kunnen wij deze zalen beter belichten.


Theekannen
vijftig stuks

Prachtige isoleerkannen voor onze theeliefhebbers. Wie wil er een kopje thee? 


Gong

Een onmisbaar voorwerp in de Rode Hoed is de gong. Met de gong wordt aangegeven wanneer een programma begint. Onze huidige gong is nodig aan vervanging toe. Het oude Chinese gezegde dat een krachtige gong op 80 km afstand gehoord kan worden gaat niet meer op.


Spiegelreflex camera

Frans Timmermans, Clairy Polak, Arie Boomsma, Simone van Saarloos. Allemaal werden ze tijdens hun debatten in de Rode Hoed gefotografeerd door journalisten. De evenementenmakers zouden graag zelf een mooi archief van foto's samenstellen. Met uw hulp kan de Rode Hoed vanaf nu zelf prachtige foto's maken.


Flatscreen TV's
Vijf stuks

Deze vijf flatscreens TV's geven de Rode Hoed enorm veel mogelijkheden voor zaalverhuur. De Amsterdamzaal, Zwanenzaal, Vrijburgzaal, Groenzaal en Banningzaal kunnen dan nog beter worden gebruikt als vergaderruimte of presentatiezaal. 


Vergadertafel

In de Rode Hoed kan men in alle rust vergaderen. Overdag zijn meerdere zalen beschikbaar voor bijvoorbeeld een kort overleg in de ochtend of een workshop gecombineerd met een uitgebreide lunch.  Bel me terug Stel een vraag